- 22:28 Що означають сувеніри з «оком»: деякі нюанси ви напевно не знали
- 22:01 Маринована моцарела: простий рецепт справжнього делікатесу
- 21:32 Все ще попереду: Орландо Блум про нове життя після розриву з Кеті Перрі
- 21:03 Найкращий сніданок для покращення роботи кишківника: допоможе секретний інгредієнт
- 20:36 Отримав сім поранень на фронті: на Луганщині загинув гранатометник зі Львівщини
- 20:09 Ястремська після сенсації на Вімблдоні перемогла на тай-брейку непоступливу росіянку
- 20:09 Котлети із пшона: бюджетна страва, яка сподобається кожному
- 19:46 Революція у використанні дронів чи просто підставка: на передовій помітили дивне використання FPV-дронів
- 19:20 Картопля фрі, млинці, морозиво: популярна співачка вразила своїм раціоном
- 19:01 Овнам — «Маг» та приплив енергії, Ракам — «П'ятірка жезлів» та важкий вибір: Таро-прогноз на 4 липня
- 18:35 Прошу переглянути: конгресмен звернувся до Трампа через скандал із зупинкою допомоги Україні
- 18:11 Далі буде: прокуратура оголосила про підозру київському таксисту, який напав на Тоню Матвієнко
Пікантні канапки з хроном: швидка великодня закуска «з характером»

Перед Великоднєм кулінари та фудблогери активно ділилися рецептами різноманітних страв, які можна подавати до святкового столу. Наприклад, авторка кулінарних книг Вікторія Попін розповіла, як приготувати великодній салат, який став традиційним в їхній родині. А співак Юлік розповів, як готує буженіну в медово-гірчичному соусі.
Не зайвими на святковому столі будуть й різноманітні канапки. Любителям «гостренького» ресурс «Шуба» пропонує рецепт канапок «з характером» — до інгредієнтів входить хрон, додаючи страві пікантність та гостроту.
Інгредієнти:
- Хліб житній — 4 скибочки;
- Яйця курячі — 2 шт.;
- Хрін — 30 г;
- Сметана (20%) — 1 ст. л.;
- Оселедець, філе — 80 г;
- Сіль, чорний мелений перець — за смаком;
- Зелень — 10 г.
Читайте також: Запечені овочі до великоднього столу: смачно, гарно, легко та швидко
Приготування:
- Яйця варити протягом 10 хвилин після закипання води, остудити холодній воді та почистити. Нарізати кружальцями.
- Хліб підсушити на пательні або у тостері до золотистої скоринки.
- Хрін почистити та натерти на дрібну тертку, змішати зі сметаною, додати сіль та перець.
- Змастити хліб масою з хріну, зверху викласти яйця та рибу. Прикрасити зеленню.
Раніше кулінарка Елла Іванова запропонувала приготувати для святкового столу м'ясні рогаликів у запашному соусі.
Ілюстративне фото Pixabay
115Читайте нас у Facebook