- 11:23 Ілюзія єдності Заходу щодо України тривала 30 годин: що трапилося, коли заговорив путін
- 11:09 Де безкоштовно дивитися сьогодні «Шахтар» — «Динамо»: розклад трансляцій та прогноз на фінал Кубка України
- 11:06 Стрілянина в київському готелі: поліція розповіла подробиці
- 10:46 Пенсійний фонд не зарахував до стажу частину трудового періоду: у чому може бути причина
- 10:22 Переговори в Туреччині: чи долучиться Трамп до зустрічі між представниками України та росії?
- 10:02 Концесія порту Чорноморська: яке майбутнє чекає на його працівників?
- 09:53 Прикидалася слабозорою: чемпіонка Паралімпійських ігор нарвалася на довічну дискваліфікацію
- 09:42 «Вторгнення у Закарпаття»: в міноборони Угорщини зробили заяву
- 09:10 Незважаючи на величезні втрати у «м'ясних штурмах», росіяни нарощують чисельність військ в Україні, — ISW
- 08:41 Дрони ворога масовано атакували Україну: на Рівненщині є руйнування та постраждалі
- 08:16 Терезам потрібно знайти баланс між особистим та робочим, а Рибам не варто забувати про реальність: гороскоп на середу, 14 травня
- 13.05 22:27 Етикет шведського столу: деякі правила вас здивують
Маринована редиска з буряком: цей делікатес готується легко та просто

Ферментовані овочі стали глобальним трендом у всьому світі. А в Україні квашені та мариновані овочі завжди були і є на столі. Сьогодні ж кулінари готують незвичайні делікатеси. Наприклад, мариновану редиску з додаванням буряка. Вона хрумка і дуже гарна — стане окрасою будь-якого столу. Ваші рідні та близькі будуть вам вдячні за таке частування.
Рецептом маринованої редиски з додаванням буряків поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
Маринована редиска з додаванням буряка
- Пучок редиски
- 1 буряк
- 2 зубчики часнику
- 1−2 чайні ложки цукру
- 1 столова ложка яблучного оцту
- на 1 літр води — 20 г солі
- 1 лавровий листок
- Перчик чилі
У баночку на дно помістіть сирий або відварений порізаний на слайси буряк. Потім — цілу редиску. Додайте сіль, цукор, чилі, часник, яблучний оцет та лавровий лист. Залийте водою.
Залишіть редиску за кімнатної температури на пару діб, прикривши банку нещільно кришкою.
Потім помістіть в холодильник.
І смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом смачного і корисного салату в салатному листі.
Фото з альбому Елли Іванової
229Читайте нас у Facebook