- 14:22 Війна між Ізраїлем та Іраном не вплине на ситуацію в Україні: чому так вважають в Німеччині
- 13:50 Добре горить: у ГУР показали, як палає російський товарняк із пальним
- 13:49 «Винахідливим» бійцям ЗСУ будуть доплачувати: за що можна буде отримати «додаткові» гроші
- 13:21 Яка зброя може змінити перебіг війни в Україні: експерти пояснили
- 13:10 Українська красуня Лузан стала чотириразовою чемпіонкою Європи
- 12:56 Ефективні способи видалення іржі з плитки у ванній та захист підлоги від нового забруднення
- 12:20 «Боєць, який втратив ногу і вже на протезі прийшов до діток у садочок, став героєм мого кліпу», — співачка-кардіологиня Христина Винницька
- 11:53 Карта Таро тижня: що на нас чекає з 23 по 29 червня
- 11:51 росія готується до війни на виснаження, Україна — до переходу в наступ: що сказав Сирський на зустрічі зі ЗМІ
- 11:23 Хочуть використати свої переваги: аналітики про теорію перемоги путіна у війні з Україною
- 11:14 Усик порвав зі своїм промоутером за місяць до бою з Дюбуа: Красюк виступив із заявою
- 10:56 «Гарна Надя, гарна риба, гарні лебедики»: Дорофєєва посвітила формами на відпочинку
Багато хто любить фреші — вони освіжаючі та смачні. Сьогодні свіжовичавлені соки можна купити практично скрізь: наприклад, у буфеті спортклубу, кафетерії торгового центру або виставкового павільйону. Часто фреш роблять просто при вас. І ось моменти, на які варто звернути увагу. Можливо, деякі нюанси вас здивують.
Перш за все, попросіть вимити при вас фрукти або ягоди для фрешу. Іноді продавці не миють апельсини чи грейпфрути, адже сік робиться зі шкірки, а не м'якоті.
Завжди звертайте увагу, з чого робиться фреш. Іноді його роблять із половинки апельсина або яблука, які давно втратили свіжість, залежавшись у холодильнику. Не соромтеся попросити показати вам фрукти і ягоди, з яких вам будуть робити сік. Вони не повинні бути підгнилими. І ви маєте право в цьому переконатися, адже ви платите свої гроші і повинні думати про своє здоров'я.
Не купуйте фреш у випадкових місцях, де правил санітарії можуть не дотримуватися в повному обсязі.
Віддайте перевагу трубочці, герметично упакованій у папір.
Нагадаємо, як обирати десерти в кондитерських.
Фото з альбому Ольги Сметанської
289Читайте нас у Facebook