Відомо, що дуже корисна класична каша з вівсяної крупи подобається не всім, тому кулінари додають в неї різні смачні інгредієнти. Але ця страва на сніданок не залишить байдужим ні вас, ні ваших діток. Звичайна вівсянка в смачному поєднанні з какао, ніжним вершковим кремом та ягодами, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська.
ВІДЕО ДНЯ
Складники:
Вівсянка плющена — 40 г
яйце — 1 шт.
молоко — 50 г
розпушувач — ¼ ч. л.
какао — 1 с. л.
сир кисломолочний — 40 г
йогурт густий — 1 с. л.
будь-які ягоди — 80 г
мед — 1 ч. л.
кориця та ванілін — на смак
Приготування:
Перебиваємо блендером вівсянку з молоком, яйцем, розпушувачем, какао та спеціями.
РЕКЛАМА
Смажимо млинець до готовності з двох сторін. Перебиваємо блендером сир з йогуртом та медом. Змащуємо млинець сирним кремом, посипаємо ягодами та складаємо навпіл.