- 14.06 22:26 Три аксесуари, яким ви подякуєте в подорожі: це зручно і комфортно
- 14.06 21:59 Мариновані огірки на будь-який смак: простий рецепт від гастроблогера
- 14.06 21:30 «Я завжди оберу тебе, крихітко»: суперечка Брукліна Бекхема з Девідом та Вікторією набула серйозних обертів
- 14.06 21:01 Півонії в’януть у вазі: з цим трюком вони радуватимуть вас довше
- 14.06 20:45 «Українські фарфористи створили галерею неймовірних образів вишивальниць», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 14.06 20:32 «Вирушаю „на нуль“. Поки мені не дзвони»: захисник із Сумщини отримав смертельне поранення в бою
- 14.06 20:16 «Живий Нострадамус» зробив похмуре передбачення про майбутнє Меган Маркл
- 14.06 20:05 Галета з грушею і горгонзолою: сміливо подавайте на святковий стіл
- 14.06 20:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 14.06 19:54 Дівам — «Зірка», Стрільцям — «Закохані», а Козорогам — «Мир»: Таро-прогноз та поради карт на 15 червня
- 14.06 19:44 Окупанти похвалилися «труною на гусеницях» на Курському напрямку
- 14.06 19:16 Скоро чекайте на нову соціальну допомогу: хто зможе з липня отримувати по 4500 грн щомісяця
Фантастично смачні сирні булочки: готуються швидко та просто

Сирні булочки — свіжі та ароматні — мрія гурмана. Приготувати їх, виявляється, дуже просто. Спробуйте це зробити — і ви переконаєтесь. Опановуючи нові рецепти, ви набуваєте безцінного досвіду і зможете вигадувати свої страви, як це роблять відомі кулінари. Харчуватися якісно — пріоритет людей, які піклуються про здоров'я. Домашня їжа натуральна — і в цьому головна її перевага.
Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом ласощів, які напевно багатьом сподобаються.
— Такі сирні булочки готуються без цукру, — каже Елла Іванова. — Вони чудово поєднуються з овочами та маринованою рибою. Можливо, цей рецепт стане одним із ваших улюблених. Ці булочки не варто готувати про запас. Вони чудові свіжоспечені. За бажання в тісто можна додати пластівці перцю чилі.
Сирні булочки
- 200 г сиру
- 130−140 г рисового борошна
- 2 яйця
- 4 г розпушувача
- Сіль
- Насіння
Усі інгредієнти з'єднати. Сформувати із тіста булочки. Змастити жовтком. Посипати насінням.
Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин.
І смачного!
Читайте також, як приготувати класичний український калач — пишний та ароматний.
Фото з альбому Елли Іванової
1211Читайте нас у Facebook