- 12:59 В Україні суди блокують банківські картки боржників щодо комуналки: що кажуть юристи
- 12:22 Власник кримських зоопарків Зубков тяжко постраждав внаслідок нападу левів
- 12:20 «Весілля» води й вогню: таємниці Купальської ночі, традиції, символи та магія давнього свята
- 11:39 Сорокаградусна спека та зливи зі шквальним вітром: якою буде погода в Україні в останній тиждень червня
- 11:33 Навіщо Келлог їздив до лукашенка: пояснення ЗМІ
- 10:56 Кримський журналіст Владислав Єсипенко вийшов на волю після більш як чотирьох років ув'язнення
- 10:44 Тренеру з Європи, який очолив московський цска, загрожує в'язниця на батьківщині
- 10:15 Понад 350 безпілотників ворога брали участь у нічній атаці на Україну, — Повітряні сили
- 09:45 Українські дрони підпалили паливні резервуари під Ростовом
- 08:58 Київ знову під ударом: пошкоджено станцію метро, зруйновано багатоповерхівку, є загиблі
- 08:18 Дівам варто зосередитися на деталях, а на Скорпіонів чекає емоційний сплеск: гороскоп на 23 червня
- 07:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
Книга рецептів
15:41
—
26 травня 2025
Курячі стегенця на овочевій подушці: просто і неймовірно смачно

Фудекспертка Світлана Левицька, яка раніше поділилася рецептом дієтичної та смачної тушкованої фасолі, запропонувала фоловерам приготувати страву з курятини — стегенця на овочевій подушці.
Про процес приготування вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі, додавши, що страва готується дуже просто і виходить неймовірно смачною.
Інгредієнти:
- Капуста — один середній качан;
- Морква — одна велика;
- Цибуля — одна велика;
- Томатна паста — 140 г;
- Сметана — 350 г;
- Стегенця — 2 кг;
- Сіль, перець, улюблені спеції для курки;
- Олія для збризкування курки;
- Зелень для подачі.
Читайте також: Так курячі стегенця ви ще не готували: лише два інгредієнти і без олії
Приготування:
- Овочі нашикувати, додаи сіль та перець, томатну пасту, сметану та вимішати.
- Викласти в деко та запікати. Якщо капуста стара і тверда, то запікати 30 хвилин, а потім перемішати та викласти зверху приправлені спеціями та збризнуті олією стегенця. Якщо капуста молода, то стегенця викладають одразу.
- Запікати при 180 градусах близько 40 хвилин до готовності стегенець.
Рецепт кіша з куркою та лісовими грибами читайте на нашому сайті.
Фото — скріншот
698Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів