- 13:34 Наймасовіше викрадення дітей з часів Другої світової: ЗМІ назвали шокуючі цифри воєнних злочинів рф
- 13:19 Заслужив: Артем Пивоваров отримав від Зеленського почесне звання у свій день народження
- 12:58 Залізничний вокзал у Полтаві постраждав внаслідок нічного удару ворога
- 12:47 А ось тепер уже справжнє літо: в Україну з Балкан іде 40-градусна спека
- 12:20 Про «карликів», ріжки з «космосу» і не тільки: найвідоміша селекціонерка ірисів Алла Черногуз про те, як створює нові сорти півників
- 11:59 Полуничний суп: простий та ефектний десерт для гурманів
- 11:39 Шоумен Джейк Пол відгамселив ексчемпіона світу з боксу на очах у його легендарного батька
- 11:14 Справи геть кепські: росія різко збільшила виробництво дронів
- 11:07 Не лише навесні та восени: що важливо знати про червневу обрізку плодових дерев і чагарників і як її правильно зробити
- 10:32 Базова соцдопомога, перевірки переселенців та техогляд по-новому: що зміниться для українців з 1 липня
- 09:59 Бійця ММА з росії вдарило струмом під час святкування перемоги над корейцем
- 09:41 Загинув пілот F-16, який відбивав нічну атаку ворога, — Повітряні Сили
Печена картопля у борошні: бюджетний та смачний рецепт від гастроблогерки Марини Гармаш

Молода картопля особливо смачна. Готувати її можна по-різному. Та важливо використовувати перевірені рецепти, якщо хочете, щоб страва вийшла смачною.
Кулінарка-гастроблогерка Марина Гармаш поділилась з читачами «ФАКТІВ» рецептом печеної картоплі у борошні.
- А ви куштували картоплю, печену в борошні? Якщо ні, рекомендую спробувати. Тоненька, в міру солона скоринка та сама ніжність всередині. Подавати можна зі смаженою цибулею, грибним соусом, зеленим маслом, овочами, солоною рибкою. Мені подобається печена картопля з кефіром чи томатним соком. Страва готується близько 30 хвилин. Просто, смачно та доступно. Можна готувати з пшеничним борошном, житнім, кукурудзяним.
Печена картопля у борошні
- 1 кг дрібної молодої картоплі,
- 3 ст. л. пшеничного борошна,
- 1 ст. л. солі
Картоплю промийте, чистити її не потрібно. З'єднайте сіль та борошно, занурте кожну картоплину так, щоб «біла шубка» з борошна добре покрила поверхню. Випікайте на противні, покритому пергаментом чи фольгою. при температурі 180 — 200 градусів 30 хвилин. Час буде залежати від розміру картоплі.
Смачних та приємних моментів!
Нагадаємо рецепт риби, запеченої з картоплею.
Фото Марини Гармаш
1568Читайте нас у Facebook