- 00:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 09.07 22:26 Тренд в інтер’єрі — кольори тиші: який з відтінків ваш улюблений?
- 09.07 21:59 Неперевершена риба з кабачками: готується швидко та дуже просто
- 09.07 21:30 Дженніфер Гарнер підкорила публіку появою з коханим: колишній не надто зрадів
- 09.07 21:01 Ці ягоди підходять не всім: кому шкідливо їсти виноград
- 09.07 20:34 Працьовитий, відповідальний, добрий: близько року рідні чекали на тіло захисника з Хмельниччини
- 09.07 20:08 Шоколадний брауні з вишнями: такий смачний та корисний сніданок порадує вашу родину
- 09.07 19:55 СБУ влаштувала «шмон» на чотирьох митницях: із чим це пов'язано та що з'ясувалося
- 09.07 19:45 На передовій засвітився новий український бронеавтомобіль: у чому його особливість
- 09.07 19:21 Цей день настав: український дизайнер оформив вітрини найвідомішого універмагу Європи
- 09.07 19:20 Провідні ІТ-компанії об’єдналися для створення AI-екосистеми в Україні: що вирішили на першій стратегічній сесії
- 09.07 19:01 Близнюкам — «Паж денаріїв» та фінансовий поворот, Козерогам — «Король жезлів» та лідерство: Таро-прогноз на 10 липня
Неймовірно смачні в'ялені овочі: за цим рецептом готуються легко та просто

В'ялені овочі мають особливий смак. У магазинах вони коштують дорого. То чому б не приготувати їх у домашніх умовах? Це досить просто. А наскільки бюджетно, порахуйте та порівняйте — будете здивовані. Такі овочі гарні на столі у свята та у будні. Пригощайте ними рідних та друзів. Напевно, вони будуть у захваті. Запитуйте їхню думку, це завжди дозволяє вдосконалювати рецептуру.
Рецептом в'ялених овочів із читачами «ФАКТІВ» поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні.
В'ялені овочі
Пучок молодої моркви
200 г білої спаржі
Сіль зі спеціями
Олія
Перець
2 зубки часнику
Спаржу очистити та порізати на слайси. Молоду моркву попередньо запекти у фользі до напівготовності. Потім нарізати на такі ж слайси, як спаржу. Доповнити спеціями. Добре перемішати. В'ялити при температурі 100−130 градусів на режимі духовки «з обдуванням» до м'якості овочів. Час — від 40 хвилин.
Готові в'ялені овочі залити прогрітою з часником і перцем олією.
І смачного!
Раніше Елла Іванова розповідала «ФАКТАМ», як приготувати в'ялені чері, щоб було справді смачно.
Читайте також: Ніхто не здогадається, що це куряча грудка: відома блогерка поділилася рецептом смачної вечері
Фото Елли Іванової
472Читайте нас у Facebook