ПОИСК
Книга рецептів

Неймовірно смачні в'ялені овочі: за цим рецептом готуються легко та просто

22:01 16 червня 2025
В'ялені овочі. Фото кулінарки Елли Іванової

В'ялені овочі мають особливий смак. У магазинах вони коштують дорого. То чому б не приготувати їх у домашніх умовах? Це досить просто. А наскільки бюджетно, порахуйте та порівняйте — будете здивовані. Такі овочі гарні на столі у свята та у будні. Пригощайте ними рідних та друзів. Напевно, вони будуть у захваті. Запитуйте їхню думку, це завжди дозволяє вдосконалювати рецептуру.

Рецептом в'ялених овочів із читачами «ФАКТІВ» поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні.

В'ялені овочі

Пучок молодої моркви

200 г білої спаржі

РЕКЛАМА

Сіль зі спеціями

Олія

Перець

2 зубки часнику

РЕКЛАМА

Спаржу очистити та порізати на слайси. Молоду моркву попередньо запекти у фользі до напівготовності. Потім нарізати на такі ж слайси, як спаржу. Доповнити спеціями. Добре перемішати. В'ялити при температурі 100−130 градусів на режимі духовки «з обдуванням» до м'якості овочів. Час — від 40 хвилин.

Готові в'ялені овочі залити прогрітою з часником і перцем олією.

І смачного!

Раніше Елла Іванова розповідала «ФАКТАМ», як приготувати в'ялені чері, щоб було справді смачно.

РЕКЛАМА

Читайте також: Ніхто не здогадається, що це куряча грудка: відома блогерка поділилася рецептом смачної вечері

Фото Елли Іванової

472

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів