- 20:06 Квашені огірки з хроном і спеціями: має приготувати кожна господиня
- 19:54 Стрільцям — «Туз Пентаклів», Рибам — «Туз Жезлів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 21 липня
- 19:39 Російський літній наступ досяг кульмінації: що відбувається на фронті
- 18:52 Шпарагівка на зиму: авторський рецепт від Тетяни Літвінової
- 18:44 Сильна злива «зупинила» дорожній рух в Києві: де було ускладнено пересування транспорту
- 18:31 Німеччина має не тільки заплатити, а й поставити зброю: подробиці скандалу із ППО для України
- 18:29 Балашов, Королевська, Латиніна: Зеленський ввів нові персональні санкції проти антиукраїнських пропагандистів
- 18:12 У росії недалеко від міста-мільйонника вибухнув потяг з небезпечною «хімією»
- 17:54 Восени стане легше: експерт порадував прогнозом щодо цін на низку продуктів
- 17:32 Сумне обличчя: експерт з родини Віндзорів розкрив таємницю принца Гаррі та його дружини
- 17:17 ДТП за участі працівника прокуратури у Києві: постраждала померла, водій був п’яним
- 16:55 Майже 1500 грн додатково до пенсії: як отримати відразу дві надбавки до виплат
М'ятна сіль — делікатесна добавка для багатьох страв: готується просто

М'ятну сіль зазвичай додають у страви для надання їм свіжості, аромату та унікального смаку. Її можна використовувати у салатах, соусах і навіть у десертах. Наприклад, цю сіль можна додавати у фруктові салати. Смак вийде незвичайний. Це чудова приправа. Дуже важливо, що вона цілком натуральна. Адже натуральні продукти — основа здоров'я. До речі, така сіль у магазині вам обійдеться набагато дорожче. Спробуйте приготувати хоч раз — і ви переконаєтесь, як це легко та просто. Можливо, захочете приготувати її не раз.
Рецептом м'ятної солі поділилася з читачами «ФАКТІВ» кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати з продуктами на кухні. Готуйте для рідних та близьких людей із задоволенням. Відкривайте для них і собі нові смаки.
М'ятна сіль
50 г м'яти (я взяла лише листочки)
200 г крупної солі
Подрібнити листя свіжої м'яти. З'єднати із сіллю. Добре розтерти. Тонким шаром викласти на пергамент. Я сушу за кімнатної температури. Зберігаю у баночці.
Раніше Елла Іванова розповідала, як приготувати незвичайний джем із гарбуза, який вариться так просто, що ви здивуєтеся.
Читайте також: Швидкий пиріг з трьох інгредієнтів: без борошна та цукру, ніжний та смачний
Фото Елли Іванової
827Читайте нас у Facebook