ПОИСК
Політика

Депутата Львівської міськради застукали за дивним заняттям на засіданні: з'явилося відео

13:06 5 листопада 2021
Юрій Гринів малює Путіна

У Львові журналісти спіймали за дивним заняттям депутата міськради Юрія Гриніва, який під час засідання малював портрет российского президента Владимира Путіна.

Відео у соцмережу виклав канал П'ємонт. На кадрах видно, як депутат завантажив картинку з Путіним на свій смартфон, поклав зверху папір та обмалював контури обличча ручкою, а потім й домалював портрет.

 

РЕКЛАМА

Юрій Гринів на місцевих виборах 2020 року був обраний депутатом Львівської міської ради від партії «Європейська Солідарність», повідомляє "Чесно". Перед цим працював генеральним директором державного підприємства “Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікаці".

У 2002-2006 роках та у 2007-2012 роках був помічником народного депутата України 4-го та 6-го скликання Ігора Гриніва від Блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” та згодом Блоку Юлії Тимошенко. Він - директор приватного підприємства "Планета спорт".

РЕКЛАМА

Після того, як відео з його малюнком поширилося мережею, депутат пояснив, що він мав на увазі, малюючи Путіна: "Всім привіт! Люблю малювати карикатури, мої друзі це добре знають. Найчастіше їх комусь дарую. Але вчорашню - копію відомої карикатури ПТН ПНХ, яку малюють, як правило, на туалетному папері і футболках, хотів би виставити на аукціон, оскільки виявилась велика кількість знайомих, що захотіли її придбати. Обіцяю задекларувати дохід і всі кошти віддати волонтерам. Стартова ціна 1 грн".

 

РЕКЛАМА
 

Нагадаємо, що минулого року фотокореспондент підловив у Верховній Раді «слугу народу», який під час виступу свого колеги розглядав на смартфоні фото голої дівчини, а весною цього року — екс-очільника МОЗ Максима Степанова, який сидячі у сесійній залі парламенту, зняв маску, коли всі чиновники поруч були в індивідуальних засобах захисту.

Фото — скріншот.

886

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів